Vi har tillstånd enligt §16 djurskyddslagen att bedriva hunduppfödning 2012-02-06 av Länsstyrelsen i Gävleborg

Translate

fredag 27 juli 2012

Diva dygn 63

Diva har fortfarande inte fått några valpar. Idag är det 63 dygn sen hon blev parad, så det borde ju komma igång när som helst.
Hon äter som vanligt. Ja, lite mindre portioner men flera gånger istället. Hon har inte börjat att få nån mjölk än heller, så det kanske dröjer några dagar till!

Det är jobbigt att vänta o vänta när man vet vad som kommer ut:-) Men det går ju inte att göra nåt åt det, det är bara att vänta!

Det fick bli lite fotat i går när vi var ute med hundarna. Pasi höll i kameran o jag försökte få hundarna att röra sig lite. Dom vill helst stå precis framför kameran hela tiden.

Det blev några bilder i alla fall.










3 kommentarer:

Wheaten Barbro sa...

Härliga bilder.
Men oj vilken mage Diva har, den släpar ju nästa i ;=))))

Ska försöka att titta in till dig under helgen via medtagen dator om det finns någon täckning i Dala-Floda.

// Kram Babbsan

NeoChi´s Kennel sa...

Att gå och vänta så här är bland det värsta som finns...varje sekund känns som en timme... och för att öka spänningen ytterligare så vill hon absolut föda valparna på en helg...(inte för att hon ska behöva åka till veterinären, för det kommer att gå sååå bra...när hon väl börjar =))Men föder hon dem inte snart så spricker hon ju, vilken mage!!! Det måste vara fruktansvärt jobbigt för henne, speciellt sådana här varma dagar som vi haft idag.
Kramiz

Diva´s svartvita kennel sa...

Man blir mer o mer nervös för var dag som går. Jag börjar jobba på måndag natt, det kommer väl då!

Tur att Pasi har semester nu i alla fall. Då får han bli barnmorska;-)