Vi har tillstånd enligt §16 djurskyddslagen att bedriva hunduppfödning 2012-02-06 av Länsstyrelsen i Gävleborg

Translate

måndag 25 juli 2011

Bis är tingad




Nu är äntligen helgen gjord, puh...vad skönt! Nu är jag ledig i ca tre veckor igen o det kan ju behövas efter den här helgen!

Idag har vi växlande molnighet o lite blåst, ganska skönt när jag känner mig som en urvriden trasa;-))) blir bättre imorgon!

Våran lilla Ängla är riktigt påhittig hon. Hon klättrar på kompostgaller o tar sig upp på soffan hur smidigt som helst. Undrar vad det blir av henne?? Kanske hon hamnar med aporna i Furuvik;-)

Nu är det bara att träna inför inoff utställningen på lördag som är i Valbo. Då ska Arwen ställas, jag ska även ta med Avatar från Diva´s första kull. Ska bli riktigt intressant att se vad säger om honom. Han ska få följa med på några utställningar nu i sommar/höst tillsammans med Tino o Arwen.

Nu är lilla Bis tingad o ska flytta till Stockholm på söndag. Hon kommer till en familj med en till hund o barn så det känns riktigt bra. Ev ska dom försöka med utställning med henne o det är ju bara en bonus för mig.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hahaha ja dem är smarta dem små liven och dem lyckas med det mesta bara dem vill!
Lycka till på utställningen i helgen, hoppas det går lika bra för Arwen nu som sist, hoppas på bra kretik på Awatar också!
Så Bis blir storstads tjej(08) Hihi grattis va roligt. :)
Kram