Vi har tillstånd enligt §16 djurskyddslagen att bedriva hunduppfödning 2012-02-06 av Länsstyrelsen i Gävleborg

Translate

onsdag 2 mars 2011

Vår, vår,vår......


Äntligen lite värme, det var 6 varma grader i skuggan idag o 14 i solen, helt underbart=-) Var på prommis med hundarna o det gick ganska bra att gå idag iallafall, lite svag på benen men mår betydligt mycket bättre idag;-)

Ringde till jobbet o pratade med chefen, blev sjukskriven ons o tors natt. Har ju lite symtom kvar idag o måste vara symtomfri i ett dygn innan jag får gå till jobbet igen. Det kostar ju att vara hemma men vad ska man göra då?

Nu är det bara att hoppas det blir bra väder så att vi kan vara ute så mycket som möjligt i solen.

Nu är det halvtid för Zurran, om nån vecka ska det väl börja synas lite om det finns några bebisar i magen. Spännande att följa fast det inte är min uppfödning!

Klippte klorna på Tino o Devil idag o råkade klippa Tino så att han började att blöda på en klo, det är alltid lika otäckt när det blir så. Nu får jag ta tjejerna imorgon så att alla har blivit klippta den här veckan.

3 kommentarer:

Linda sa...

Hör av dig om du vill boka en tid :) man kan ju göra dom lite kortare. Dom är otroligt hållbara och tåliga.
Vad söt lilla arwen är! Bedårande!
Kram Linda

Linda - Nagelteknolog sa...

Såg ju nu att du skrivit att du varit till Agadir. Kul att höra att du var nöjd :) Vi längtar jätte mycket, det enda jobbiga är att åka ifrån hundarna, men dom kommer vara väl omhändertagna :)
Var du till marrakech också?
Kram Linda

Linda sa...

Du får köpa blodstopp. =)